Så er det tid til at forny medlemskabet af Bogø Møllelaug

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
2. maj 2022 18:34


Foto: Helle Bohnfeldt
Den nye folder er uddelt eller bliver det i denne uge! Hvis du ikke allerede har fundet den, så kig i din postkasse: Folderen bliver delt ud i postkasserne til alle på Bogø vedrørende kontingentbetaling.
Folderen fortæller, hvorfor det er så vigtigt med medlemmer og støtte til møllen – og den gentager, hvordan du kan betale. Kontingentet koster fortsat 150kr. pr. år. Vi ved godt, at nogle af jer har betalt allerede.

Husk, som medlem kan du låne nøglen til møllen og vise den frem for venner og bekendte. Du kan også, for et mindre beløb, låne møllen, hvis du skal holde en fødselsdag, et familietræf eller andet. I begge tilfælde skal du kontakte et medlem af bestyrelsen.

Du finder kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmerne bag på den folder, du lige har fået i postkassen!

Husk, at der kan købes nymalet økologisk mel på møllen helt til efter julemarkedet i november. Vi håber at se rigtig mange af jer på møllen.

Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.