Veterankøretøjs Dag den 14. august 2022

Af IDA´s Venner
1. august 2022 17:14


Veterankøretøjs Dag den 14. august 2022
Igen i år glæder det IDA´s Venner at invitere dig til veterankøretøjsdag, hvor en af Danmarks ældste træfærger M/F Ida selvfølgelig indgår i arrangementet. Alle køretøjer lige fra ét hjul og opefter kan deltage - blot de er over 30 år gamle.

Vi håber selvfølgelig også at se dig - også selv om du ikke har et veterankøretøj. Der bliver helt sikkert nogle spændende køretøjer at se på fra 1920-erne og frem.

Køretøjerne kan opstilles på enten Stubbekøbing Havn eller Bogø Havn fra kl. 9.00, og fra kl. 10.00 er der så mulighed for at krydse Grønsund med M/F Ida. Ligesom tidligere år får du en returbillet gratis til samme dag, når du tager din veterankøretøj med overfarten. Husk sidste færgeafgang fra Bogø kl. 18.15.

Arrangement giver mulighed for at få luftet køretøjerne, sparket dæk og få en hyggelig dag ud af det.

På havnene vil være let kendelige ”Ida-folk” i orange veste, der vil være behjælpelige med råd og vejledning. Smør madpakken eller kør ind på en af de mange restauranter/cafeèr, der er i områderne, og samtidig har Idas Venner opstillet telt på havnen i Stubbekøbing, hvor der blandt andet kan købes kaffe m.m.

Vel mødt !!!

P.S. Tilmelding ikke nødvendig - bare mød op.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.