Referat fra bestyrelsesmøde i Bogø & Farø Lokalforum den 14. september 2022

Af Benny Knudsen , Bogø & Farø Lokalforum
20. september 2022 16:49


Referat fra bestyrelsesmøde i Bogø & Farø Lokalforum den 14. september 2022
Bogø & Farø Lokalforum har afholdt bestyrelsesmøde den 14. september 2022. Her kan I læse referatet.
Bogø Lokalforum

Referat af bestyrelsesmøde den 14. september 2022
Deltagere: Thine Toft, Anders Klog, Benny Knudsen, Marc Vinnergård, Rikke Wulf- Andersen, Thorstein Pjetursson og Yassin Barfod

1. Thine modtager mange mails fra kommunen om f.eks. budget og trafikforhold.
2. Anders fortalte, at han har oprettet en facebookgruppe for frivillige hjælpere. Her kan man melde sig, hvis man gerne vil hjælpe foreninger og andre, der afholder arrangementer. Gruppen hedder: Bogø frivilligheds gruppe.
3. Vi vil nu kontakte Bogø Idrætsforening, Bogø Sejlklub, Bogø Mølle, 4H, Forsamlingshuset og Kite klub Farø med henblik på oprettelse af en grejbank så foreningerne kan låne hinandens grej.
4. Der arbejdes på at udvide biosfæreområdet til hele kommunen. Lokalforum drøftede aspekterne. Vi hæftede os særligt ved afsnittet om oprettelse af nye vandrestier og naturområder. Rikke går ind i arbejdet på vores vegne.
5. Kommunen er ved at færdiggøre en udredning af bosætningsmønstret i kommunen. Der er afsat penge til en bosætningskampagne. Vi vil gerne være frontløbere og etablerer sammen med Portalen en bosætningsgruppe. Thine og Thorstein deltager fra lokalforum.
6. Lokalforum afholder møde med øens foreninger og institutioner onsdag den 28. september 2022 kl. 19 i forsamlingshuset.
7. Nabohjælpsskiltene er nu sat op. Thine tager kontakt til en gruppe af interesserede, der vil organisere en oplysningskampagne. Vi regner med at opstille en bod på Brugsens parkeringsplads en lørdag formiddag.
8. Vi er blevet oplyst om, at der er blevet opsat overvågningskameraer på det yderste stykke af Vesternæsvej, og at sagen er meldt til politiet.
9. Kommende møder:
Møde med foreningerne onsdag den 28. september 2022 kl. 19 i forsamlingshuset
Bestyrelsesmøde onsdag den 5. oktober kl. 19 hos Thine
Generalforsamling onsdag den 26. oktober kl. 19 i forsamlingshuset

Hent referat som PDF

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.