Mens vi venter på vingerne

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
26. april 2023 14:09


Foto: Helle Bohnfeldt
Bogø Mølle står fortsat på Møllebakken. Den ser trist ud uden vinger, men de skal op i august. Vi håber, møllebyggerne kommer midt i august, og vi skal nok melde dato for opsætning af vingerne ud, så snart vi kender den. Det sidste, der så mangler, er sejlet og delene til melfremstilling. Men her skal der skaffes 220.000 kr.
Selv om vingerne mangler, er der planlagt dejlige aktiviteter resten af 2023. Kom og besøg møllen til musik, udstillinger, historie, vinsmagning, meltema, cafe, julemarked og juleteater eller bare på en af åbningsdagene, hvor det passer i dine planer. Der er meget at se på afhængigt af, hvad du søger. Kultur, flot håndværk og en fantastisk udsigt fra omgangen.

Bogø Mølle er et fælles kulturhus for Bogøs beboere. Se åbningstider og arrangementer på opslag på øen, i Brugsen og på Portalen. Når man er medlem, kan man låne møllen til private sammenkomster, møder og egne arrangementer, kontakt et medlem af bestyrelsen for info.

Aktivitetsplakaten er på vej til opslag og til Bogø Portalen – bogø.eu.

Hilsner
Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.