Et juleeventyr på Bogø Mølle

Af Alis og de andre , Bogø Portalen
3. november 2023 16:03


Et juleeventyr på Bogø Mølle
Dilettanterne "Alis og de andre" genopstår med en ny juleforestilling på Bogø Mølle.

Det er en forestilling, som vækker både latter, lidt gys og præsenterer en hjerteknugende og skør fortolkning af Dickens' "Et juleeventyr" - en tragikomisk farce om grådighed, kærlighed og en grisk møllerkone, der får Scrooge til at virke som en velgørende engel.

På den lille ø, hvor kriser er en del af dagligdagen - fra kaffekriser til økonomiske kriser og alle de kriser derimellem - har møllerkonen med sit kolde sind holdt øens beboere i sit pengegriske greb. Men nu, da møllerkonen har mistet sit hjerte et eller andet sted mellem pengeskufferne, er det op til os alle at se, om julens ånder kan få hende til at vågne op til realiteterne!

Det er ekstremteater, som er et særligt dogmekoncept udviklet af teatergruppen "Alis og de andre". De opfører alle deres teaterstykker under ekstreme forhold såsom kulde, dårlig belysning, autentisk lyd og meget lidt plads. Konceptet er et opgør med overfladiske mainstream forestillinger fyldt med kosmetiske effekter, og er udviklet overvejende på grund af pengemangel.

Det hele foregår den 9. og 10. december i det rustikke og intime Bogø Mølle-miljø. Denne forestilling er for voksne og børn (fra 7 år). Husk at pakke dig ind i varmt tøj, for kulden kan være lige så bidende som møllerkonens griskhed! Og fortvivl ikke, der vil være mulighed for at købe noget varmt at drikke i pausen. Overskuddet fra billetsalget går direkte til Bogø Mølle, så du kan føle dig som en rigtig møllehelt, selv mens du griner ad julens mere eller mindre pædagogiske ånder og møllerkonens snedige knep! Billetter er til salg i Brugsen, så sørg for at få fat i dem, før møllerkonen gør det!

Vi ses til en forestilling med grådighed, grin og måske endda en smule julemagi!

Sted: Bogø Mølle
Tid: Den 9. dec. kl.12.00 og den 10. dec. kl.11.30 og kl.15.00

Billetter kan købes fra den 11. november i Brugsen og til julemarkedet på Bogø Mølle den 18. og 19. november

Pris: Voksne 50 kr og børn 25 kr.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.