Færgen IDA


Tag via Bogø-Stubbekøbing overfarten, hvis du skal fra Falster til Bogø / Møn eller omvendt. Det er en genvej, og så får du - som ekstragevinst - den store oplevelse af Grønsunds natur og af sejladsen med den charmerende, gamle færge Ida. Så sødt som i gamle dage.
Danmark er et ø-rige, og småfærger som Ida er en del af vores kulturhistorie. Men der bliver færre og færre af de gamle færger! Det er efterhånden en sjældenhed at finde én, der stadig er i daglig drift – i det mindste i sommerperioden.

Mange bilister kører forbi færgelejerne og tager – nærmest på rygmarven – Farøbroen. Væn dig i stedet til at have fartplanen for Bogø-Stubbekøbing liggende i bilen, og und dig selv en pause i jaget.

Grønsund og Ida er effektiv afstressning! Sejlplanen kan ses andetsteds på denne hjemmeside og fås i trykt udgave på turistbureauerne i Stege og Stubbekøbing.

Cyklister kan ikke køre over Farøbroen, så Bogø-Stubbekøbing overfarten er cyklisternes egen ’motorvej’. Derfor går et antal regionale cykelruter og ikke mindre end 2 af Danmarks 4 internationale cykelruter via overfarten.

Læs mere på IDA´s hjemmeside