Erhverv

Firmanavn:Coop Bank
Adresse:Bogø Hovedgade 131
Postnr./By:4793 Bogø By
Telefon:55 89 40 08
Hjemmeside: Hjemmeside
Åbningstider:-
Beskrivelse:Coop Bank er en ny bank i byen, der adskiller sig markant fra andre banker. For det første fordi den både giver kunderne mulighed for at gå i banken på nettet og i Coops 1.200 butikker. For det andet fordi det er en bank, hvor det er gratis at oprette en konto og hvor man ikke betaler et årligt gebyr for at være kunde i banken.

Enkle produkter
Den nye bank tilbyder produkter som de fleste har brug for. Det er f.eks. gratis lønkonto, madkonto, NemKonto, opsparingskonto, netbank og betalingsservice samt Visa/Dankort, kassekredit og MasterCard.

Det er enkle produkter, hvor renter og priser er ens for alle. Simpelthen fordi det skal være let at være kunde i Coop Bank.

”Vi kan mere sammen end hver for sig, og derfor er en bank, der er ejet af sine kunder en rigtig god idé. Og nu får medlemmerne endnu flere fordele, fordi det bliver væsentligt lettere at gå i banken, og der er attraktive, kontante fordele,” fortæller Ulrik

En bank med muligheder
Selvom Coop Bank lige er åbnet, er den tilstede 1.200 steder i Danmark, nemlig i Coops butikker, Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Fakta og Irma. Det er en stor fordel, fordi der dermed altid er en bank inden for rækkevidde.

Yderligere information: Ulrik Bonnerup Dagli`Brugsen Bogø 55894008