Nabohjælp på Bogø

Læs mere og tilmeld dig ordningen på NABOHJÆLP.dk.Operation Mærkning


Hvis du vil sikre dig imod indbrud og tyveri, uden de helt store investeringer, så er Operation Mærkning helt sikkert en løsning for dig.
Operation Mærkning er et gratis tilbud som er udviklet af Det Kriminalpræventive Råd og det går ud på at du mærker dine ejendele på en måde, så de bliver værdiløse for indbrudstyven. Du skal selvfølgelig ikke mærke dine ejendele så de taber værdi for dig, men jo tydeligere mærkningen er jo mindre værdi har de for en indbrudstyv.
Vi har 5 sæt der frit kan lånes. De ligger i Dagli´ Brugsen og kan hentes og afleveres der igen efter brug. Alternativt kan du hente et sæt på din lokale politistation. Hvad du skriver eller indgraverer på din ejendel er helt op til dig, men det kan f.eks. være dit navn eller telefonnummer.
I startkittet medfølger klistermærker til ordningen “Operation Mærkning” som sættes i døre, indgange og vinduer. Når tyven ser dem vil det have en præventiv virkning. Du får også “Tyverisikring” mærkater med, som du kan sætte på dine ejendele, så man kan se at du har tyveri sikret dem.