Hattedammens naturplads

Vi synes, det skal være sjovt og lettilgængeligt at få viden og blive optaget af den natur, der befinder sig i vores nærmiljø. Derfor er vi i samarbejde med Vordingborg Kommune og Hattedamslauget i gang med at etablere Bogøs første naturplads.

Tag familien med på natursafari i Hattedammen
På naturpladsen kan du undersøge og komme tæt på de dyr og planter, der lever i og omkring dammen. Der er grej og information om pladsen i kassen på pladsen. Pladsen kan benyttes af alle, der har lyst til at fordybe sig og føle naturen med alle sanser i spil.

Hjælp hinanden
Lær dit barn at færdes tæt ved vand, hvordan vi passer på vores natur og hvordan man rydder op og passer på vores fælles ting i grejkassen. Det er på eget ansvar, man færdes på pladsen.
Koden til låsen: 118 (Bemærk at koden til tider vil blive skiftet)

Arrangementer på naturpladsen
Vi orienterer her på siden om eventuelle naturformidlingsarrangementer på pladsen her på siden.

Midler fra Puljen for frivillighed og Nærdemokrati
Vi har søgt og fået midler fra Puljen for Frivillighed og Nærdemokrati (FN-puljen) Vordingborg Kommune til at gennemføre projektet. Det er efterhånden to år siden ideen til projektet blev fostret. Vi har med god hjælp fra Vordingborg Kommune fået alle tilladelser, der skal til for at realisere projektet. Vi vil informere om nyt i projektet her på Bogø Portalen.

PS Redningskransen er ikke sat op af Bogø Portalen