Hattedammens naturplads

Vi synes, det skal være sjovt og lettilgængeligt at få viden og blive optaget af den natur, der befinder sig i vores nærmiljø. Derfor er vi i samarbejde med Vordingborg Kommune og Hattedamslauget i gang med at etablere Bogøs første naturplads.

Tag familien med på natursafari i Hattedammen
På naturpladsen kan du undersøge og komme tæt på de dyr og planter, der lever i og omkring dammen. Der er grej og information om pladsen i kassen på pladsen. Pladsen kan benyttes af alle, der har lyst til at fordybe sig og føle naturen med alle sanser i spil.

Hjælp hinanden
Lær dit barn at færdes tæt ved vand, hvordan vi passer på vores natur og hvordan man rydder op og passer på vores fælles ting i grejkassen. Det er på eget ansvar, man færdes på pladsen.
Koden til låsen, får du ved at skrive til Nina H. Suensen 25376755 (Bemærk at koden til tider vil blive skiftet)

Arrangementer på naturpladsen
Vi orienterer her på siden om eventuelle naturformidlingsarrangementer på pladsen her på siden.

Midler fra Puljen for frivillighed og Nærdemokrati
Vi har søgt og fået midler fra Puljen for Frivillighed og Nærdemokrati (FN-puljen) Vordingborg Kommune til at gennemføre projektet. Det er efterhånden to år siden ideen til projektet blev fostret. Vi har med god hjælp fra Vordingborg Kommune fået alle tilladelser, der skal til for at realisere projektet. Vi vil informere om nyt i projektet her på Bogø Portalen.

Sidste nyt:
Det er dejligt at så mange bruger naturpladsen og har forståelse for, at vi skal passe på livet i Hattedammen. De mange brugere har taget hårdt på grejet i kassen, så der er ikke flere hele net i kassen. I skal således fremover selv medbringe net. Vi har ikke økonomi til at købe flere pt.. Vi kan håbe på, at nogen har lyst til at donere et net eller to til kassen.

Den 11. juni formiddag (efter kl.11.00) vil der mulighed for at afprøve nyt grej. Det er grej, som vi kun tager frem lejlighedsvis.

Fremover skal man skrive en sms til 25 37 67 55 for at få en kode til kassen.