ALVERDENS NYHEDER: Det moderne Korstog på finansloven i 2017

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
30. juli 2016 07:27


Johanitterborgen Krak de Chevaliers i Syrien
Dansk Folkeparti vil til finansloven for 2017 stille krav om finansiering af ”Det moderne Korstog”. De moderne korsriddere skal kunne rekrutteres fra hele den frie vestlige verden og målet er at tilbageerobre det ”tabte land” og genindtage johanitterborgen Krak de Chevaliers i Syrien.
Den noget overraskende udmelding kommer fra Dansk Folkepartis udenrigsordfører Søren Espersen i et interview, bragt i det ansete franske ugeblad ”L`insensé”, som er kommet på gaden i dag.

Interviewet blev givet over et stykke smørrebrød med Ribbenssteg i restaurant Grøften i Tivoli og anledningen er de aktuelle terrorangreb understreger Søren Espersen: ” Langt de fleste af dem, der begår de her terrorhandlinger, har et klart religiøst sigte. Og når 95 procent af de angreb, der har været i Vesten, har et udgangspunkt i enten de muslimske lande eller de muslimske samfund, er vi nødt til at tage vores forholdsregler.« udtaler han til ”L`insensé”.

Tanken er at danne et fælles-vestligt korstog med deltagere fra hele den frie vestlige verden – og ruten skal følge de kendte ruter - og hans forslag til det perfekte endemål er den kolossale johanitterborg Krak de Chevaliers i Syrien, som tilbage i 1271 blev overgivet til mamluksultanen Baybars efter en langvarig belejring.


Johanitterborgen Krak de Chevaliers i Syrien

Allerede i november 2015 fastslog Søren Espersen at man nu måtte til at acceptere bombning af civile mål i mellemøsten og Det Moderne Korstog mener han ligger fint på line med partilinien i Dansk Folkeparti. ”Vi har jo stolte traditioner for korstog” fortæller Søren Espersen ”Tilbage ved Jerusalems erobring i 1099 nedslagtede korsfarerne byens muslimer, hvorefter dens moskéer blev omdannet til kirker. Hertugen af Nedre Lothringen, Godefroy af Bouillon blev valgt til leder af det nyoprettede kongerige Jerusalem og den danske kong Erik 1. Ejegod drog som den første europæiske konge på korstog umiddelbart efter Jerusalems erobring, men døde desværre så undervejs - på Cypern.”

Finansieringen – som han anslår til omkring 100 mill. Kr. årligt, forslår udenrigsordføreren skal komme fra henholdsvis ulandsbistand og udviklingsbistand, idet han mener at Det Moderne Korstog netop er en klare aktiviteter på disse felter. ”Når 20.000 moderne korstogsriddere med deres kristne værdier, kombineret med en ultraliberal livsstil og et meget stort behov for kødmad rykker ind i et område, vil disse underudviklede muslimske samfund få en helt unik chance for helt nye erhvervsstrukturer - alene markedet for svineopdræt vil jo være helt udækket” fortæller han til ”L`insensè”.


Moderne korsriddere fra den frie vestlige verden

Rekrutteringen mener han ikke bliver noget problem. Den Moderne Korstogsridder skal findes i alle samfundslag. ”Der skal være tale om gode solide mænd og kvinder fra hele den frie vestlige verden – her fra Danmark er det typisk folk, der genkender min kone efter hun var med i Vild med dans, kan nynne temaet fra Matador, spiser sylte med rødbeder og tror på at AGF ender i slutspillet – og dem er der mange af” fortæller han til ugebladet.

Aktuelt, fortæller Søren Espersen, så arbejder man med en særlig ”Korsridderydelse” - som skal være på niveau med de aktuelle kontanthjælpssatser – tillagt 20 %. ”Det skal jo kunne betale sig at tage på korstog” slår han fast, og peger på at man også vil overveje om der kan gives et særligt transportfradrag.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.