"Prügelknabe - 10 døgn i helvede". Ny bog fra Morten Messerschmidt ude nu

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
28. oktober 2016 11:56


"Prügelknabe - 10 døgn i helvede" er i handlen nu. Foto: Andreas Luskus
Morten Messerschmidt præsenterede fredag den 28. oktober sin nye bog ”Prügelknabe – 10 døgn i helvede” på en pressekonference i restaurant Grøften midt i Tivoli.
Messerschmidt betegner selv bogen som en dokumentarisk og selvbiografisk nøgleroman, der beskriver hvordan en konspirationsparanoid og sensationshungrende presse under dække af en Public Service forpligtigelse kan manipulere virkeligheden så selv den største stjerne kan blive bragt til fald.

”Et skelsættende vidnesbyrd om den høje pris man som levebrødspolitiker kan komme til at betale” skriver Pia Kærsgaard i forordet.

”Prügelknabe – 10 døgn i helvede” beskriver Messerschmidts helt egen, unikke og særdeles anderledes oplevelse af forløbet omkring sagen om den udbetalte EU-støtte fra til FELD og MELD, der blev anvendt i forbindelse med DF-arrangementer m.v. Det sker via udvalgte E-mails, transskriberede telefonsamtaler og så Messerschmidts egne fortællinger.

Artiklen fortsætter under billedet.”Jeg er helt klar over at i min verden ser forløbet helt anderledes ud – og meget mere spektakulært - end i de såkaldte Public-Service-Medier og jeg føler at med et potentielt marked bestående af de 470.000, der har stemt på mig som deres foretrukne EU-kritiker, kan et bogsalg være en del af et finansielt grundlag for mit privatforbrug, nu hvor jeg ikke mere kan anvende tilskud fra MELD og FELD til at finansiere det helt nødvendige forbrug af østers, champagne og restaurantbesøg for mig og Dot” udtaler Morten Messerschmidt.

”Prügelknabe – 10 døgn i helvede” er skrevet på rekordtid – og på trods af at Morten Messerschmidt har været sygemeldt i en del af tiden. Det har dog ikke været noget større problem fortalte Morten Messerschmidt på pressekonferencen – hans ildebefindende skyldtes at han var tvunget til at gå i alt for små sko efter at OLAF havde indledt deres undersøgelse, hvilket blev klaret med en politisk studietur til Israel på Businessclass – og så har han indtalt teksten på diktafon og da EU´s bedrageriafdeling OLAf har lukket for de kreative ansøgninger fra bl.a. FELD og MELD var der 4 akademiske medarbejdere i DF`s EU-stab, der alligevel ikke havde noget at lave.

Pia Kærsgaard, der som DF-formand har været politisk mentor for Morten Messerschmidt har skrevet forordet til bogen og skriver bl.a. at : ”Prügelknabe – 10 døgn i helvede” viser hvordan at en kreativ og visionær politisk stjerne, der har givet ledelsen i Dansk Folkeparti så store oplevelser til sommermøder og kampagner, ved sin kreative tilgang til bestyrelsesorganisering og tilskudsansøgninger også skaber grobund for en simpel misundelse hos politiske modstandere, der ikke lige vil indordne sig under partidisciplinen og som i sin kritik villigt bakkes op af en simpel sensationshungrende presse, hvor der hurtigt formuleres et såkaldt folkeligt krav om både hæderlighed og overholdelse af gældende regler for tilskud, et krav der naturligvis ikke kan honoreres af en politisk stjerne, der er så langt fra virkelighedens verden som Morten Messerschmidt er.”

”Prügelknabe – 10 døgn i helvede” udkommer på Forlaget Folkevagt og er støttet af Den Europæiske Union via EFD-gruppen i EU-parlamentet med et ikke angivet beløb.

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.