Mandfolk på MTB – Bogø Idrætsforening

Af Jesper Heien , Bogø IF Motion
6. oktober 2018 08:41


Mandfolk på MTB – Bogø Idrætsforening
I Bogø Idrætsforening er det en kerneværdi at tilbyde meningsfulde aktiviteter til alle øens borgere. Derfor har vi i samarbejde med Danmarks Cykle Union, DGI, TrygFonden og Nordeafonden besluttet at opstarte konceptet ”Mandfolk på MTB”.
Det sociale, fællesskabet og hyggen er i centrum for denne aktivitet og man behøver ikke at have kørt på mountainbike tidligere for at deltage. Tværtimod – vi opfordrer folk som er helt grønne til at møde op og være med. Og har man ikke en cykel, så kontakt for en snak.

Mandfolk på MTB – Bogø IF er for mænd som holder af at spise sig mæt om aftenen og måske fylder godt til i landskabet. Mandfolk er nogen som godt kan lide en Bogø Bock eller to, og som lige tager en pose flæskesvær med i posen når man alligevel skal forbi slagteren.

Vores mål er ikke at du skal tabe dig eller ligge din livsstil om, men at omfavne den gode livsstil, centreret omkring hygge og fællesskab frem for at tælle kalorier og køre intervaltræning.

Vi kaster os ikke ud på udfordrende single track op og ned af Møns Klint, men kører på skovveje, stier og steder hvor vi alle kan være med. Vi holder pauser undervejs efter behov og sørger for at der også er tid til at snakke og have det sjovt sammen.

Er du interesseret? Har du spørgsmål? Vil du nysgerrig og vil gerne følge lidt med på sidelinjen? Meld dig ind i vores facebookgruppe hvor du kan følge med i projektet

Du er også velkommen til at kontakte Jesper Heien på tlf. 25249600 eller jesperheien@hotmail.dk (og evt jer andre også?)

Vi kører første tur søndag 28. oktober kl 9:00 fra Bogø Hallen.

Kender du et rigtigt mandfolk på Bogø som trænger til at komme op af sofaen og med os ud i skoven?


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.