Frederik er udtaget til HU17 landsholdet i volleyball

Af KWP , Bogø Portalen
31. december 2018 16:48


Frederik i landsholdstrøjen. Foto: Sanne Knudsen Hoff
Frederik Knudsen Hoff, søn af Sanne & Henrik Knudsen Hoff der er bosiddende på Bogø, er udtaget til HU17 landsholdet i volleyball. Det kommer ikke af sig selv. At være forældre til en ”volley-freak-dreng” indebærer ifølge forældrene bl.a., at ”Volley er vigtigere end fødselsdage” og ”volley er vigtigere end julehygge”.
Frederik prioriterer sin sport højt. Derfor festes der ikke nær så meget som de jævnaldrende venner gør. Og han bruger adskellige timer hver uge alene for, at komme til træning i VKV (Volleyklubben Vestsjælland) hvor han spiller på flere hold. Selvfølgelig på HU16, hvor Frederik ligesom hører til aldermæssigt, men også på HU18/21. Og for at udfordre talenterne yderligere trænes de ligeledes ved, at spille kampe mod garvede senior spillere. Og her får de virkelig ”kamp til stregen”. Frederik oplyser at turene til og fra Vestsjælland foregår sammen med kammeraten Asger Kronborg der ligeledes spiller I VKV.

Foruden de mange træningstimer i VKV træner Frederik hver anden onsdag i Brøndby. Her trænes der med fokus på talentudvikling. I træningen deltager de bedste drenge fra klubber på Sjælland. Derudover deltager Frederik i diverse volley-camps, der for det meste finder sted i Ikast, hvert år. Det er her landsholdstrænerne ”prikker” de kommende landsholdsspillere ud. Og det var netop på en sådan camp i efterårsferien, at Frederik fik det glade budskab om, at han var et af de talenter dansk Volleyball forbund ønsker at se mere til.

Frederik blev i oktober udtaget til bruttotruppen (24 blev udtaget) og blev 16. december udtaget til den endelige trup bestående af 12 drenge.

Næste vigtige kampe finder sted i Finland den 10.-14. januar i forbindelse med kvalifikationen til EM.

Vi ønsker Frederik tillykke og vi glæder os til at følge din karriere fremover.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.