December var fantastisk

Af Kalendermusen og Team Julekalender
1. januar 2019 10:33


Godt nytår fra Kalendermusen og Team Julekalender
Med Kalendermusens daglige indslag om muselivet på Bogø, kom vi igennem julemåneden med traditioner som nissedril, julepynt, julevittigheder, pebernødder og næstekærlighed.
For Kalendermusens vedkommende blev december måned så hjertevarm, at han giftede sig med sin Marci-pæn i Bogø kirke lillejuleaften.

Men det som var allermest fantastisk, var den opbakning som vi mødte igen i år. Tak fordi I ville lege med i kalenderen, med den lille mus. Og ikke mindst en stor tak til alle butikker, firmaer og private, som donerede til kalenderen. Det skabte juleglæde på Bogø. Tak.

Et rigtig godt nytår skal lyde herfra og husk at støtte de lokale butikker/firmaer i det daglige - Venligst Team Julekalender.

Nb. Vi ønsker, at begrænse private donationer. Dette for at støtte den indsamling, der foretages af private med gaver i Dagli´brugsen til julemandens sæk i december måned, hvilket er et super godt initiativ.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.