RUNNING DINNER 2019

Af John P. , Bogø Portalen
11. januar 2019 07:53


Deltag i Running Dinner 2019
Så er det - igen - blevet til et år med Running Dinner - og i 2019 afvikles det lørdag den 16. marts kl. 17.30 - og til lidt ud på natten. Efterhånden er det jo et kendt koncept - men for nytilflyttere kræver det måske lidt forklaring.
Running Dinner er et Ø-fest-koncept hvor man ikke ved hvor man skal hen før kl. 17.30 - her får man en tlf. opringning - så kører/går/cykler man afsted og møder ind sammen med 8 andre til forret ét sted, hovedret et andet sted - og der skiftes ud i gæstelisten, så man ikke møder de samme mennesker - før vi alle samles i Forsamlingshuset kl. 22 - til kaffe og kage + disko og fadøl. Værterne ved heller ikke hvem der kommer - men de er helt, helt sikre på at det er de allerflinkeste gæster på hele Bogø.

Vi gør en helt særlig indsats ift. nye tilflyttere (fra 2017/2018/2019) - og vi har vist aldrig mødt nogen der har fortrudt at de meldte sig til - men tjek gerne hos jeres nabo!

Alle indbydes via en af de 16 der har opgaven med at være "booker" - men er du en af "de nye" - så er du velkommen til at maile til Running-Master - så sørger vi for at du får kontakt til en booker.

Vil du læse mere om Running Dinner er der her et link til en lille brochure med kontaktoplysninger.

John P. - Running Dinner Master
Tlf.: 6114 2969
Mail: jp@johnsonsvej.dk

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.