Bogø Møllelaug informerer - medlemmer, kontingent, generalforsamling

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
17. februar 2019 07:58


Bogø Mølle. Foto: Helle Bohnfeldt
I forbindelse med at restaureringen af Bogø Mølle er påbegyndt, er medlemstallet i 2018 steget til næsten det dobbelte af, hvad det var i 2017. Det er opbakning til møllen – det varmer på flere måder.
Det vil være fantastisk, hvis der kan sættes ny rekord i 2019!

Alle arbejder frivilligt omkring møllen, og vi gør vores bedste, men der er ikke uanede ressourcer. Derfor udsendes der ikke kvittering for indbetalinger og heller ikke nogen form for rykkere. I kan dog altid kontakte bestyrelsen for at få at vide, om I er opført på medlemslisten. I begyndelsen af maj vil en lille folder ramme alle postkasser på øen med opfordring til at betale kontingent samt information om, hvordan man kan betale. Det skal dog ikke afholde nogen fra at betale kontingent allerede nu. Prisen for en husstand for 2019 er stadig 150,00 kr., og der kan betales på fx netbank til Møns Bank reg. nr. 6140, konto 4110480 eller på MobilePay 54575.

Der kan også betales kontant på møllen d. 26/3, hvor der afholdes generalforsamling! Alle er velkomne! Kom og kig!

Bestyrelsen vil gerne vise medlemmerne, hvad der er sket på møllen nu, hvor etape 1 er afsluttet. Vi har også allieret os med vores trofaste fotograf Heinrich, som sammen med Svend Aage fra Lokalhistorisk Forening vil lave en billedpræsentation. Dette fuldendt med Møllens ærtesuppe (opskrift vist frit fra Jens Linnets nyeste bog), som vil blive tilbudt – øl og vand kan købes.

Indkaldelse til generalforsamling kommer i Bogø Tidende og på Portalen. Bestyrelsen glæder sig til et spændende 2019.

Bestyrelsen for
Bogø Møllelaug

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.