Lokalhistorisk udflugt til Stege Sukkerfabrik Torsdag den 25. april 2019, kl. 14

Af Svend Aage Christensen , Bogø Lokalhistoriske Forening
27. marts 2019 07:30


Arkitekt Ludvig Fengers tegning af sukkerfabrikken
Arkitekt Bent Lykke vil vise os rundt i de historiske bygninger, der har haft uendelig stor betydning for landbruget på Bogø. Efter rundvisningen er Bogø Lokalhistoriske Forening vært ved en kop kaffe på Café YogaNamNam, der ligger på fabrikkens grund.
Vi mødes kl. 14 ved Rondellen foran Sukkerfabrikken. Rundvisningen varer 1-1½ time, og bagefter er der kaffe.

Tilmelding:
Af hensyn til Bent Lykke, cafeen og kørslen beder vi om tilmelding senest tirsdag den 23. april til Svend Aage Christensen på tlf. 5129 0569 eller på mail saccopenhagen@gmail.com. Max. 30 deltagere.

Der er bekvemme forbindelser. Bus 664 går fra Bogø Hovedgade kl. 13.23 mod Stege med ankomst til Støvvasen ved Sukkerfabrikken kl. 13.50. Stoppestedet ligger lige over for Rondellen på Sukkerfabrikkens grund; man skal bare krydse gaden, så er man der. Bus 664 går tilbage til Bogø kl. 15.56 og 16.56. På tilbageturen er der ca. 200 m gang fra Sukkerfabrikken til stoppestedet på Lendemark Hovedgade. For de selvkørende er der god parkering på Sukkerfabrikken. Nogle af de selvkørende kan måske tage en ikke-selvkørende med.

Svend Aage Christensen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.