Ny revideret folder fra Bogø Mølle

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
23. april 2019 08:36


Bogø Mølle. Foto: Helle Bohnfeldt
Påsken 2019 er slut, foråret er på vej, det spirer og blomster overalt.
En ny sæsons aktiviteter starter på Bogø Mølle. Og det betyder kontingentopkrævninger.

En af de nærmeste dage vil du finde en revideret folder fra Bogø Mølle i din postkasse. Tag tid til at læse den. På folderens forside kan du nyde det smukke foto af vores mølle. Af side 2 fremgår det, hvorfor det er vigtigt, at mange slutter op om møllen som medlemmer. Nu mere end nogensinde før, for det er NU, vi skal holde gang i den restaureringsproces, som er startet. Første etape er afsluttet, og etape to starter iflg. planen i begyndelse af juni!

Et medlemskab koster 150 kr. for en husstand årligt – du betaler for indeværende år, og vi henstiller til, at du indbetaler i løbet af maj måned. Men indbetalinger senere modtages selvfølgelig også med glæde. Alle betalere bliver registreret i vores medlemsoversigt, men vi beder om forståelse for, at du ikke hører fra os i forbindelse med, at du har betalt. Vi arbejder alle frivilligt, og det er tidskrævende og dyrt at skrive til alle. Ring eller send en mail og spørg, hvis du vil have bekræftet, at din indbetaling er registreret.

På folderens side 2 er også beskrevet, hvilke fordele, du har ved at være medlem, og hvordan du kan betale. Der er 4 muligheder. Er du alligevel i tvivl, så ring! Hvis folderen bliver væk, så se på Portalen under Foreninger – Bogø Møllelaug – Dokumenter – der findes folderen og meget andet om møllen! På side 3 i folderen et indbetalingskort, og folderens bagside præsenterer bestyrelsesmedlemmerne – dem, du er velkommen til at kontakte, hvis du har spørgsmål, forslag eller andet vedrørende møllen.

Og endelig: Mailadresser. Vi hører nu og da en kommentar om, at ”Når jeg har betalt, så hører jeg aldrig mere fra jer!”. Hvis møllen havde mailadresser, ville det være muligt at sende et svar. Så send mailadressen sammen med betaling af kontingent, så vil der blive mulighed for svar, indkaldelse til generalforsamling og information, blandt andet om årets aktiviteter. Møllebestyrelsen vil gerne forsøge.

Til generalforsamlingen i år inviterede bestyrelsen til besøg på møllen med billedforevisning og suppe via Portalen og Tidende. Der kom mange. Dejligt.
Aktivitetsplanen for møllen kommer ca. 1. maj. Se Tidende og Portalen og plakater på øen.

Tak, fordi du og din husstand støtter møllen.

Folder Bogø Mølle 2019 kan hentes via dette link

Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.