Indvielse af Bogø Kostskoles nye tilbygning

Af KWP , Bogø Portalen
5. maj 2019 08:22


Den nye tilbygning med amfiscenen i front. Foto: KWP
Lørdag den 4. maj havde Bogø Kostskole inviteret til åbent hus for at vise den nye tilbygning frem for interesserede. Og det blev noget af et tilløbsstykke. Bestyrelsesmedlem Jesper Heien oplyser overfor Portalen, at der har været op mod 250 besøgende. Alle fik mulighed for, at få en guidet tur.
Foruden den nye flotte spisesal, med tilhørende køkken, hvor alle 180 elever nu kan spise sammen, var der bygget nyt træningsrum med tilhørende omklædningsrum. De tidligere små rum på 1. salen er slået sammen og der er oprettet ”hvilerum” til den vagthavende lærer. Ydermere er der oprettet nye klasselokaler. Alt er i lyse farver og der er en fantastisk akustik. Preben Olesen fortalte, at det næsten ikke kan høres når salen er fyldt med spisende elever. Vælter en stol vil ingen nærmest bemærke det. Det kunne vi konstatere da Kresten Fjord demonstrerede dette overfor nogle gæster.

Foruden tilbygningen er der i læ af bygningerne anlagt en ny udendørs amfiscene. Forstander Tinella Svarrer fortalte, at den var anlagt i bløde buer efter inspiration fra bølger - og det var Tinella selv der havde fået den idé kunne bestyrelsesformand John Petersen oplyse.

Poul Janus Ipsen har foræret 3 flotte malerier til skolen der nu hænger i spisesalen.

I fremtiden vil skolen gerne, at også Skovvangen flytter til Bogø Hovedgade 57 fortalte Tinella. Dette for at samle alle et sted med de fordele der er i det. Bl.a. at små og store elever vil mødes meget mere og alle lærere vil være samlet på samme matrikel.

Vi ønsker tillykke med udvidelsen.

Se billeder her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.