Dramklubben smagte på Møn og omegn

Af john P. , Dramklubben
28. august 2019 16:18


Dramklubben smagte på Møn og omegn med Jens Kruse. Foto: John P.
På et velbesøgt arrangement med den lokalt verdenskendte Jens Kruse, der ved mere end de fleste om urter, frugter og kryddersnapse, smagte medlemmerne og gæster på den del af Møn og omegn som Jens Kruse havde med “på flaske”.
Det er naturligvis begrænset - trods alt - hvor meget der kan kommes på flaske, men med over 20 forskellige kryddersnapse, mjød og likører, var der trods alt noget at smage på for Dramklubbens medlemmer og gæster.

Jens Kruse har langt over 45 års erfaring som kryddersnapsemand - og det afspejler sig i den omfattende viden han lægger for dagen, og ikke mindst de mange, mange røverhistorier, som han kan ryste ud af ærmet - når proppen først er af flasken - så at sige.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.