7. B fra Rønnede skole er på besøg på Bogø

Af Kokketeamet , Bogø Køkkenet
6. september 2019 17:41


Spisning i Farmors Have. Foto: KWP
14. august dumpede en besked ind til Bogø Køkkenet med følgende ordlyd. "Jeg skriver på vegne af den nye 7.b i Rønnedes vegne. Hvert år tager vi forældre dem med på en lille lejrtur til en ø i Danmark. Sidste år var vi på Orø og i år tager vi til Bogø. Vi ankommer torsdag den 5. september kl. ca. 17.00. Her skal vi finde noget aftensmad"... Og så var vi selvfølgelig allerede solgt...
En hurtig besked ud i vores netværk viste, at flere gerne ville hjælpe med den opgave. Karen Margrethe meldte med det samme ind, at det sagtens kunne være i "Farmors Have" spisningen foregik. Og sådan blev det. Farmor stod i øvrigt, sammen med Helle W., for tilberedningen af en lækker kyllingegryde med tilhørende ris samt salat af gulerod og æbler fra haven. Til dessert sponserede Dagli´ Brugsen Bogø ispinde til alle. Tom, Dorte og Kim var praktiske grise.

De 18 elever og de 5 forældre skal bl.a. besøge Møllen, Idrætsefterskolen Grønsund, Smeden og bade ved Skånningen.

De bor i telte på græsplænen ved et sommerhus hvor den bl.a. står på lejrbål og fællessang med sange fra eget sanghæfte.

De kommer rundt på Bogø på cykel.

Tag godt imod dem hvis I møder dem

Kokketeamet

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.