Julemarked på Bogø Mølle

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
27. oktober 2019 06:48


Julemarked på Bogø Mølle. Foto: Heinrich Dick-Nielsen
Nu er det igen ved at være tid til julemarked på Bogø Mølle, den16.-17. november kl.10-16. Som sædvanlig er der fokus på lokale og økologiske produkter. Ud over hjemmelavede marmelader, geléer og honning, er der hjemmelavet chokolade, mjød og økologisk kalvekød. Dette suppleres med karry lavet efter en 200 år gammel opskrift. Som vi plejer, har vi vores friskmalede mel.
Det er ikke jul uden nisser. I år har vi ud over vores sædvanlige Bogø- nisser, som har deltaget i mange år også flere forskellige nisser i andre udgaver og materialer, f.eks. julemus.

Der er i år nye deltagere med keramik, kurveflet, hjemmelavede sølv-smykker og krydderier. Dette supplerer vores mangeårige stande med Frejas smykker og lykkeamuletter, strik & design, patchwork og træskærere med udskårne figurer og skåle og igen udskårne juletræer og rensdyr, samt smedens togbane og finurligheder. Tinas binderi vil i år være at finde i madpakkerummet og juletræer, julepynt mv. udenfor som vanligt.

Både lørdag og søndag er der salg af gløgg og æbleskiver, kaffe og kage kl.10-16. Ligesom vi plejer synger vi julen ind begge dage kl.13., og igen sælger vi lodsedler, hvor loddet trækkes hver hele time om gevinster, som er givet fra de enkelte stande. Vi håber, at se mange glade gæster begge dage.

Bogø Møllelaug


Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.