Julemarked på Bogø Mølle

Af KWP , Bogø Portalen
18. november 2019 07:32


Julemusen og hustruen Marci-Pæn. Foto: KWP
I weekenden den 16. 17. november var det igen tid til julemarked på Bogø Mølle. Sædvanen tro var der fokus på lokale og økologiske produkter. Ud over hjemmelavede marmelader, geléer og honning, var der hjemmelavet chokolade, mjød og økologisk kalvekød. Derudover var det muligt at købe karry der var produceret efter en 200 år gammel opskrift. Møllen selv solgte friskmalet mel.
Ingen julemarked uden nisser. Foruden de mange nisser var Julemusen og hustruen Marci-Pæn at finde i møllen.

Der var ligeledes mulighed for at købe keramik, kurveflet og hjemmelavede sølv-smykker, smykker og lykkeamuletter. Der var salg af strik og patchwork. Derudover var der træskærere med udskårne figurer og skåle og selvfølgelig juletræer og rensdyr.

Smeden havde i år bl.a. medbragt en togbane og en gammel hestevæddeløbsbane samt andet gammelt legetøj.

Der var selvfølgelig også salg af juletræer og julepynt.

I møllens bod var der salg af gløgg og æbleskiver samt kaffe og kage.

Julen blev begge dage sunget ind kl.13.

Der var salg af lodsedler med præmier sponseret af stadeholderne.

Det forlyder der var godt gang i boderne. Da Portalens udsendte kiggede forbi var der i hvertfald mange besøgende i den gamle mølle.

Se billeder her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.