Skrald på hestefolden

Af Martine
24. marts 2020 12:15


Foto: Martines far
Jeg hedder Martine og jeg er 11 år. Jeg har set noget over på hestefolden, en fold over for der hvor jeg bor. Jeg gik en gang en tur med min hund, vi gik over i min hule på hestefolden og der så jeg 6 skralde poser ligge og flyde og så tænkte jeg, at det var der nok nogen der samlede op.
Men så en uge efter var der 13 skraldeposer og så tænkte jeg, at nu må det stoppe, der blev jo ved med af komme flere skraldeposer. Jeg har selv lavet en ”samle skrald gruppe” så det gjorde nok lidt mere ondt på mig. Jeg prøver jo at redde jorden fra alt det der skrald. Så sagde jeg det til min far og jeg trak ham med over på folden, så han også kunne se det. Jeg gik derover igen i fredags og nu var der 26 poser, min far fik taget nogle billeder, så kan I alle se hvor slemt det er. Så nu vil jeg lave dette opslag. Jeg fik helt ondt i hjertet. Nu håber jeg, at der er nogle der vil gøre noget ved det. Og Jer der har gjort det vil I ikke godt LADE VÆRE.

Martine

PLEASE SAVE THE EARTH

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.