Bogø IF udpeget af DBU til Corona-testkamp

Af Andreas Luskus , Alverdens Nyheder
14. juli 2020 16:38


"Frankie" - en strateg. Foto: Andreas Luskus
DBU tester p.t. tilskuer-regler for siddende tilskuere i landets bedste række, men I den fortsatte udvikling af “Corona-protokollen”, et nyt tilskuerreglement for afvikling af fodboldkampe med stående tilskuere under Corona-krisen, er Bogø IF`s 1. hold på herresiden udpeget til at afvikle en testkamp under den nye tilskuer-protokol.
“Vi er naturligvis stolte af at kunne bidrage til det nye reglement, også selvom begrænsningerne har afviklingsmæssige og økonomiske udfordringer” udtaler formand for Bogø IF, Jeppe Heinse til Fodbold.dk.


Testkampen bliver mod Nr. Alslev IF. og er fastsat til lørdag den 6. august kl. 15.00 på Bogø Stadion.

Corona-protokollen begrænser antallet af tilskuere til 250, 125 på hver langside - og maksimalt 75 af dem må være under 15 år - og det vil være forbudt at omfavne, kysse og kramme ved scoringer.

Desuden skal alle tilskuerne Corona-testes før indgang og desuden testes 8 dage efter kampen.

Formanden for Bogø IF, Jeppe Heinse, fortæller til Alverdens Nyheder at man rent praktisk har lavet en aftale omkring organiseringen af afspærringer og adgangskontrol med hjemmeværnet via Søren Kahnull, der også har opgaven på Skaaningebroen.

“Udfordringen er” fortæller formand Jeppe Heinse “ at når vi kun kan lukke 250 tilskuere ind har vores forretningsmodel store vanskeligheder, specielt set i lyset af at vi kun må sælge vacumpakkede HotDogs og at alle øl og vand skal være købt i Dagli` Brugsen, som er noget dyrere end Den Mobile Bordershop vi normalt benytter”. Heldigvis har Bogø If`s hovedsponsor Preben “frisør” Pedersen sponseret de første 300 hotdogs, hvilket naturligvis er en kærkommen hjælp, fortæller Jeppe Heinse.

Jeppe Heinse forudser stor interesse for adgangskort til kampen, hvor Bogø Akutteam demonstrerer hjerte-lungeredning i pausen og hvor også Bogø Zumba-team vil give prøver på deres færdigheder. Men især fordi mødet med Nr. Alslev IF betyder et kærkomment gensyn med en af Bogø IF`s helt store profiler, den legendariske “Frankie”, der allerede efter sin 35` seniorsæson som en bærende profil i Bogø IF, har været på kontrakt i bl.a. Idestrup Boldklub og nu er en dynamisk indpisker på Nr. Alslevs midtbane.

“Frankies spektakulære ryk til baglinjen med målgivende afleveringer har altid været helt uden sidestykke og mange vil helt sikkert gerne se ham igen - også selvom han er på modstandernes side” siger Jeppe Heinse, der også kan fortælle at kampen skal ledes af en ægte lokal dommerkapacitet i skikkelse af Rasmus Nielsen.

Billetter til denne helt særlige begivenhed vil være gratis - takket være et sponsorat fra Bogø Vareservice - og vil kunne afhentes - mod forevisning af gyldigt sygesikringskort - i Dagli` Brugsen fra mandag den 22 juli kl. 12 - men der er altså kun 250 billetter til rådighed og Dagli` Brugsen udlover frisk kaffe og kanelsnegle til dem der kommer til at stå i kø.

Jeppe Heinse fortæller endvidere at alle tilskuerne ved indgangen vil få udleveret et plastikbæger - sponseret af Dagli` Brugsen - som de skal anvende til en urinprøve, der afleveres til Bogø Akutteam ved udgangen ifm. kampens afslutning. Den opfølgende test skal ske i det lokale testcenter på Skaaningebro.

Begge testresultater vil man kunne få oplyst efter 48 timer - via NemID - på dette link på Portalen

Alverdens Nyheder har ingen intention om at have den mindste tilknytning til virkelige begivenheder og benytter sig af det pure opspind. Er der nogen form for lighed med virkelighedens personer og hændelser må det tilskrives rent held.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.