Så er det besluttet! Etape 4 af restaureringen af Bogø Mølle går i gang 25. maj

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
21. marts 2021 16:42


Foto: Helle Bohnfeldt
Møllebygger Michael Jensen har påbegyndt indkøb af træ til møllens krop! De 1.690.000 kr., som etapen er budgetteret til, er kommet i hus, godt hjulpet af den enestående indsamling, som er startet af Lis Nielsen, Flemming Nielsen og Henning Bro, sommerhusejere på Bogø. Rigtig mange mennesker har støttet op om indsamlingen.
Se udviklingen på barometret på Bogø Tidende.

Indsamlingen må gerne fortsætte lidt endnu. Grundet den heftige byggeaktivitet, som har taget fart her i Coronatiden, er prisen på træ steget med over 20% og stiger yderligere efter påske. Etape 4 bliver måske dyrere end budgetteret! Samtidig skal der skaffes midler til at betale de godt 180.000 kr., det vil koste at reparere revnerne i kampestensmuren - både ude og inde. Selvom vi er i mål med etape 4, er økonomien ikke helt på plads.

Bestyrelsen afsender her før påske ansøgning til Slots- og Kulturstyrelsen om tilladelse og tilskud til restaurering af 5. etape: Vingerne + en kværn. Sidste etape!

En kæmpe tak for al opbakning til restaureringen af Bogø Mølle.

Den bliver flot.

Bestyrelsen

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.