En dag med golf, minigolf og krolf for de 65+ årige

Af Bestyrelsen , Bogø Portalen
7. september 2021 09:02


Minigolfbanen hos Møns Golfcenter. Foto: Møns Golfcenter
Med puljepenge fra kulturministeriet indbyder Portalen den 21. september til en gratis dag på Møns Golfcenter, hvor der kan prøves minigolf, krolf og ”rigtig” golf.

Det bliver en god og aktiv dag (og naturligvis med godt vejr) hvor vi starter med morgenkaffe kl. 8:30 i BIF´s klublokale på Skovvangen inden vi afhentes af Fladså Turist.

På Golfcentret vil nogen starte med minigolf - nogen med krolf og andre med en introduktion og undervisning i ”rigtig” golf.

Så bliver det frokosttid – og her venter der smørrebrød med øl/vand/vin – inden der igen kan spilles minigolf, krolf eller ”rigtig” golf – og med instruktion af PRO´en – som en træner hedder i golfkredse.

Og så kører bussen eller hjem igen ved 14.30 tiden – ankomst Bogø 15.15.

Møns Golfcenter er valgt fordi centret har anlagt en meget spændende og anderledes Mini-golfbane og dertil kommer så en krolfbane med greens og fairways. For dem der ikke kender Krolf så spiller man med Kroket-køller – men som i golf skal kuglen i hul – og det er ikke mere fysisk anstrengende end at alle kan være med.

Turen er helt gratis og man kan tilmelde sig ved at sende en SMS til John Pedersen på 6114 2969 – eller via mail på jp@johnsonsvej.dk

Læs også En dag med golf, minigolf og krolf

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.