Portalen inviterer seniorer til Bio & Bøf

Af Bestyrelsen , Bogø Portalen
25. november 2021 15:59


Portalen inviterer seniorer til Bio & Bøf
I rækken af gratis arrangementer for seniorer på Bogø inviterer Portalen nu på en tur i biografen – og med et besøg i Støberiet, hvor Slagter Stig byder på Bøf og Buffet – dog skal man selv betale for drikkevarer.
Deltagerne skal være +60 år og fra Bogø – og der er transport fra/til Dagli` Brugsen med bus fredag den 10/12 kl. 16.30 og planlagt hjemkomst kl. ca. 21.45 – og man skal huske coronapas.

Biograffilmen er ”Den Næstsidste” – en debutfilm af Jonas Kærup Hjort, der selv vil indlede aftenen – og også besvare spørgsmål efter filmen.

”DEN NÆSTSIDSTE” er en særegen og surrealistisk fortælling om en ubetydelig vandaflæser, der ankommer til en afsides bygning for at aflæse beboernes vandmålere.
Inden han ved af det, befinder han sig indespærret i en 'Alice i IKKE-eventyrland'-lignende labyrint af forhindringer.
I forsøget på at slippe ud af bygningen vendes der op og ned på virkelighedsopfattelsen, rationalet og resterne af hans tidligere (med)menneskelighed.

Der er 50 pladser til uddeling – og det er ”først til mølle” der gælder.

Program:
16.30 Afgang Dagli´ Brugsen
17.00 Ankomst Slagter Stig
19.00 Filmstart
21.15 Afgang Stege Bio
21.45 Ankomst Bogø

Tilmelding sker til:
John Pedersen
Tlf./Sms: 61 14 29 69
Email: jp@johnsonsvej.dk
Oplys venligst: Navn, adresse, tlf.nr. og alder

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.