Julemarkedet på Bogø Mølle anno 2022

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
22. november 2022 18:11


Foto: Bogø Møllelaug
Igen i år dannede Bogø Mølle ramme om det traditionelle julemarked, fornemt styret af Kirsten og Grethe og med Lisbeth som bindeled til bestyrelsen. Det kommer næppe bag på nogen, at forarbejdet, som starter året før, men intensiveres i august/september måned er omfattende: Kommunikation og koordination med årets udstillere, med hjælpere og med eksterne agenter (fx pr-folk og presse og vores Brugs) skal ’spille’.
Meget kan klares via mail og mobil, men diverse møder kan ikke undgås. Et gigantisk arbejde, som jo ikke slutter, når dørene lukkes, for derefter følger den kritiske gennemgang: Hvad skal vi gøre bedre til næste år?!

Når alle brikkerne omkring planlægningen er på plads, og vi mødes for at stille op, gøre klar og indrette, så føles det lidt, som om det var for nylig, at vi sidst sås: Der er en fantastisk stemning blandt alle udstillere og ’møllens folk’. Og når duften af gløgg og æbleskiver begynder at brede sig – i år suppleret med duften af bagt leverpostej - og gæsterne begynder at ankomme, bliver stemningen næsten magisk: Så hyggeligt, så er julen ’skudt i gang’.

Se plakaten – en blandet palet af udstillere med et varieret udbud af fine produkter fremviser og fortæller om deres varer. Det er svært at gå hjem uden at lade sig inspirere og købe. Gode, gedigne store og små ting, som man ikke vidste, man manglede, købes som adventsgave, julegave, værtindegave, til køberens eget hjem: Spændende køb, værd at eje, suppleret med tilbud, som man må prøve eller deltage i. Det gælder også årets første omgang gløgg, et brød fra BogøBrød eller et møllekrus og afsyngning af julesange til Kirstens akkompagnement.

Uden gæster, udstillere og hjælpere kunne det ikke lade sig gøre! Tak til alle I mange, som på hver jeres måde bidrager ved jeres indsats til at gøre julemarkedet på møllen en skøn kickstarter på endnu en jul!

Tak for i år!
Vivian – Bestyrelsen – Bogø Møllelaug

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.