Nostalgien fik et skud!

Af John P. , Bogø Portalen
13. november 2023 16:03


Foto: John P.
Med i alt 90 deltagere til lørdagens Pop`n`Roll - party i forsamlingshuset fik 1970 og årene før og efter et ordentligt nostalgisk spark.

Aftenen startede med en 3 retters menu a la `70, d.v.s. Rejecocktail, koteletter i fad og med rigelig paprikasovs og abemad med råcreme.

Undervejs diskede Dikkedar op med “tidens danske toner” - så der var genhør med Gasolin, John Mogensen, Sebastian og mange flere.

Til abemaden afviklede Team Graversen en Kahoot-quiz med indlagte dansekonkurrencer - alt under overskriften “Bogø i `70-erne”.

Så blev det tid til at CopyBand kørte et par sæt af - behørigt klædt i Flower Power uniformer - og med en pæn repræsentation af numre fra legendariske Creedence Clearwater Revival - og et par gode gamle bluesnumre, hvor Jørgen Houmøller måtte “smide mustachen” da den stærkt gennemsvedte og noget omfangsrige skægvækst var på vej ned i halsen…..

Aftenen sluttede med 45 omdrejninger på disko-anlægget hvor DJ`s charmetroldene - alias Leif og Tonny - i usædvanligt smagløse jakker og tilhørende grimme solbriller - kørte med hele repertoiret - fra Birgit Lystager til Steppenwolf og Steve Harley & Corkny Rebels.

Med hotdogs Classic lukkede Kjeld og Karen-Magrethe køkkenet ved midnatstid.

Overskuddet fra aftenens tema-event går ubeskåret til Forsamlingshusets renovering - d.v.s. Reparation af tag, nyt køkken og nye stole og borde i det omfang økonomien rækker.

- og overskuddet blev på 15.400 kr. !

Endelig skal det nævnes at - som sædvanligt - var der fin opbakning fra frivillige til såvel opstilling som oprydning - tak til alle der bidrog.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.