Shihan Hennie Bosman 7. Dan kommer til Bogø

Emilie Storm P
9. september 2013 11:10


Bogø Karate
Bogø Karate Klub får fornemt besøg af international hårdtslående karatemester. Der er tale om Shihan Hennie Bosman 7. Dan som sidder med i Den Internationale Kyo-kushin karate komité Japan. Han blev verdensmester i Osaka i Japan 2001.
Shihan Bosman er leder for 30.000 elever i Afrika hvor Mas Oyam´as Kyokushin Karate er enorm populær som livsstil og sport. Han har selv 1000 elever i sin hjemby Cape Town. Shihan Bosman er ikke bare hvem som helst, foruden at være verdensmester har han deltaget i flere Amerikanske action film bl.a. Invictus med Morgan Freeman og Matt Diamon og The Marksman med Wesley Snipes.

Han skal i weekenden den 13.-15. sep. 2013 undervise på den Internationale Kyokushin karate trænings-lejr på Bosei.dk, Præstø.

Han besøger Danmark, fordi han skal møde sin gamle ven og tidligere modstander Shihan Flemming Schrøter, som vandt over den 2 meter høje og 120 kg. tunge kæmpe under VM i Japan 1984.

Du har mulighed for at møde ham i Bogø karate klub mandag den 16/9 kl. 17.30.

Han underviser i København i Amager Karate Klub, Englandsvej 61, tirsdag den 17/9 kl. 18.00.

Alle er velkommen til at deltage. Venligst tilmeld dig på e-mail info@bogøkarate.dk.

Bestyrelsen
Bogø karate klub, Nybygade 14, 4793 Bogø

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.