Konfirmandlisterne er klar i Dagli´ Brugsen

Af KWP , Bogø Portalen
30. august 2020 14:53


Konfirmandlisterne er klar i Dagli´ Brugsen
På Bogø er der tradition for, at "man", i stedet for at sende et "personligt" lykønsknings-telegram, til en given konfirmand(inde), skriver sig på det, for den enkelte konfirmand(inde)´s, "fælles" telegram.
Kort fortalt går ud på, at der for hver konfirmand(inde) i Bogø Kirke, forud for konfirmationen, ligger et telegram i Brugsen. Her kan de der ønsker det skrive sig på. Det vil sige, i stedet for at sende sit eget telegram, anvendes det/de fælles telegram(mer).

Når "man" skriver sig på det/de fælles telegram(mer) afleveres samtidig kr. 20 til personalet pr. underskrift (det telegrammet ellers ville have kostet). Når dagen så oprinder, afleverer Ulrik et telegram i Kirken til hver enkelt konfirmand(inde). Med det "fælles" personlige telegram følger de kr. 20 pr. underskrift der er på kortet - og så er "Blå Mandag" pludselig meget sjovere.

Selve telegrammerne, for de koster jo også, er sponseret at Dagli´ Brugsen Bogø - og det har de "altid" været.

Kortene ligger klar i Brugsen.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.