Bogø Mølle præsenterer ”Iben Rommes Hammondproject”

Af Bestyrelsen , Bogø Møllelaug
22. juni 2022 17:09


Bogø Mølle præsenterer ”Iben Rommes Hammondproject”
Torsdag d. 7. juli kl. 19.30 spiller ”Iben Rommes Hammondproject” på Bogø Mølle.
Iben Rommes Hammondproject
Iben Romme, sang
Casper Gyldensøe, guitar
Danni Holm Jensen, trommer
Dan Romme, Hammond B3

Repertoiret er let fordøjeligt jazz, inspireret af bl. a. Ella Fitzgerald og Sarah Vaughan og består overvejende af standarts fra den store amerikanske sangbog blandet med egne kompositioner og danske sange.
Iben som til daglig er organist i Sværdborg og Lundby Kirker, korleder foruden at hun underviser i sang og klaverspil, er uddannet med sang som speciale ved det rytmiske konservatorium i Århus og har en passion for ”storytelling” hvilket er blevet hendes personlige udtryk i jazzen, hvor hendes stemme understøttes af et funky sumpet B3 Hammond foruden guitar og trommer.
Danni og Casper, som underviser på Guldborgsund Musikskole, er kendt i mange musikalske sammenhænge og har studeret musik i henholdsvis Berkely i Boston og Rytmisk musik- konservatorium i København.
Dan har dyrket Hammond-spil siden starten af 70 erne og hans store passion er jazz på dette instrument med forbillede i Jimmy Smith.

Billetter 100 kr. Købes i døren.

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.