Bogøer vinder særlig pris

Af Alis Graversen , Bogø Portalen
23. marts 2023 15:21


Helene modtager prisen. Foto: Alis Graversen
Som Bogø Portalens udsendte bestyrelsesmedlem havde jeg fornøjelsen af at være tilstede, da Helene Aakilde Lauridsen fik overrakt Novo Nordisk Fondens pris til naturfagsundervisere 2023. Prisen blev overrakt på Naturfagskonferencen Big Bang, som blev afholdt i Odense kongrescenter.
Helene arbejder til daglig på Gåsetårnsskolen i Vordingborg som biologi- og geografilærer, men vi får også glæde af Helenes kompetencer og interesse for naturfag her på Bogø, da hun bidrager med sin viden om natur og formidling i Bogø Portalens seneste projekt: Naturpladsen ved Hattedammen. Du kan læse mere om projektether.

I videoen herunder kan du høre, hvorfor Helene har gjort sig fortjent til at modtage prisen.I forbindelse med overrækkelsen blev alle prisvindere interviewet af journalist Nynne Bjerrer Christensen. Her fortalte Helene om sin egen begejstring for faget, og om hvordan hun tager udgangspunkt i elevernes nysgerrighed og får sat elevernes forforståelse i spil i sin undervisning.

Se flere billeder her

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.