Det Lille Turnéteater opfører Odysseus


torsdag 16. september 2021 19:00

Af Bestyrelsen
Bogø Portalen


Det Lille Turnéteater opfører Odysseus

Tilmelding senest: 16. september 2021 19:00
Max antal deltagere: 50
Én skuespiller og én kontrabassist fortolker Homers klassiske beretning om Odysseus’ handlingsmættede færd for fuld udblæsning. En forestilling, der skærer helt ind til benet på den storslåede fortælling.
Odysseus skyller i land på en strand i Ithaka, badet i mørke og med vindens tuden i ørerne. Vor helt hænger i laser, udmattet og forpint af den lange og udmarvende rejse hjem fra krigen mod Troja. En rejse fuld af farer og fristelser. Men trængslerne ophører ikke ved hans tilbagevenden, for i den mellemliggende periode er hans borg blevet besat, hans kone, Penelope, belejret af utallige bejlere, og hans søn, Telemachos, truet på livet.


Forestillingen er baseret på Homers Illiaden og Odysseen og er en af Det lille Turnéteaters mest eftertragtede forestillinger, hvor det rene skuespil og historiefortælling leveres blændende, overbevisende og medrivende af Peter Holst og Christian Glahn.
En enestående oplevelse for børn, unge og voksne.

Målgruppe: Fra 9 år og op, gerne teenagers og voksne.

Varighed: Ca. 65 min. uden pause.

Gratis entré.

Finder sted her:
Bogø Mølle

Tilmelding påkrævet grundet max 50 deltagere. Det er "først til Bogø Mølle" princippet der gælder.

Forestillingen er støttet af Kulturministeriet.

Læs mere her detlilleturneteater.dk/odysseusKommenter på dette arrangement:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.