Indkøbsforening

Bestil dit brændsel her

Rabataftale med Pillestoker.dk
Når du handler via Pillestoker.dk, og kurven indeholder en af følgende varer, gives automatisk 4% rabat på alle varer lagt i indkøbskurven:
- Pillefyr fra NBE.
- Pillefyr fra Vølund.
- Reservedele til NBE, Vølund, Ekoheat, Pellx, KMP, Baxi.

Ved bestillinger på pillefyr er levering gratis.

Aftalen løber foreløbigt til 31.05.2018.

Rabatkoden I skal anvende er ”rabattilbogøborgere”.

Det er en forudsætning at leveringsadressen er på Bogø eller Møn.

For yderligere oplysninger:
Per Johansson
Mail: bog.pj@mail.dk

Om Indkøbsforeningen
Indkøbsforeningen under bogø.eu har til formål at skaffe de bedste indkøb i forhold til både pris og kvalitet. Dette vil vi forsøge at gøre ved at skabe fællesskab omkring interessante indkøb.

Vi starter med fællesindkøb af træpiller og træbriketter.

Har du forslag til andre fællesindkøb, hører vi det gerne.

Pille klubben Bogø - Lidt historie:
Vi er nogle her på Bogø, som de foregående år har indkøbt træpiller i større partier. Vi har således kunnet opnå nogle fordelagtige priser på træpiller i en fornuftig kvalitet. Vi har haft fokus på kvaliteten, så vi ikke oplever driftsstop i fyringssæsonen på grund af ringe pille kvalitet.

Pillerne er fortrinsvis kommet fra Skandinavien enkelte leverancer fra Estland og Rusland. Pillerne bliver leveret 2 gange om året -september og december /januar.

De tidligere år har vi indkøbt mellem 80 og 140 tons træ piller om året, og det har givet os mulighed for gode og stabile leverandører med en god service.

Pille klubben Bogø har intet ansvar for leverancer, hverken økonomisk eller kvalitativt, dine bestillinger er udelukkende en sag mellem dig og leverandøren. Alle, der tilmelder sig, skal overholde leverandørens betalingsbetingelser, hvis disse betingelser ikke overholdes kan man blive ekskluderet.