Juleudflugt for enlige + 65-årige

Af Bestyrelsen , Bogø Portalen
15. november 2021 17:16


Juleudflugt for enlige + 65-årige
Med en bevilling fra Kulturstyrelsen i ryggen arrangerer Bogø Portalen den 14. december en herlig udflugt til Samlermuseet Thorsvang i Stege for enlige +65 årige på Bogø og i Vordingborg.

Turen er ganske gratis og der samles op i bus fra Kvickly i Vordingborg og Dagli´ Brugsen på Bogø og der er inkluderet Thorsvangs berømte julebuffet og entre til museet, hvor alt jo er som ”i de go´e gamle dage” – da vi var en del yngre end i dag.

Der er plads til 48 deltagere og der er tilmelding efter ”først til mølle”.

Formålet er at skabe nye kontakter og bekendtskaber.

Om Thorsvang:
Thorsvang er et levende museum bygget op med gader og butikker, omrejsende tivoli og beskyttelsesrum med film fra 2. verdenskrig. Alt er som det var ”da farfar var ung” – og alt er givet som gaver og driften varetages af en blanding af professionelle og frivillige.

Program:
10.30 Opsamling med bus i Vordingborg (ved Kvickly) – Fladså Turist
11.00 Opsamling på Bogø (ved Brugsen)
11.30 Ankomst Thorsvang
12.00 Frokost
13.00 ”på egen hånd”
15.00 Afgang bus
15.30 Ankomst Bogø
16.00 Ankomst Vordingborg

Tilmelding sker til:
John Pedersen på tlf. 6114 2969
Oplys: navn, adresse, alder og tlf.nr.
48 pladser og ”først til mølle”

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.