Snemanden og Guleroden

Af Nalla Kramenrøjt , Alverdens Nyheder
28. december 2021 12:23


Snemanden og Guleroden
Snemanden der havde guleroden lidt for langt fremme, smiler nu skælmsk med sine sorte kokstænder og et glimt i kuløjnene. Han blev helt varm om hjertet af de likes og tilbagemeldinger, han fik. Så meget at han gik hen og smeltede af det.
Tilbage står ’smitte Mette’ og ’slette Mette’ med håret i postkassen og ønsker mere ligestilling mellem kønnene. Ikke mindst er der kommet nye hensyn med LGBT+ som også vil tone rent flag.
Skal bondemandens kone være bondekone? Og hvad med Gårdmanden, skal det være en Gårdkvinde, -kone, -pige? Er der forskel på en gårdmand på landet og i byen? Kan mænd deltage i konkurrencer om at blive Miss Danmark? Hvorfor er skibe næsten altid hunkøn, for ikke at tale om de barmfagre Galionsfigurer. Her mangler der vist også lidt ligestilling. Når du på nettet bliver spurgt om dit køn, svare du så med M, K eller skriver du bare ja? Det er altså virkeligt noget rod. De eneste der har fundet noget godt er kvindehåndbold holdet. Her er målmanden Målvogter. Det kunne mændene måske også bruge.
Og, som om det ikke er nok, så skal vi også huske at sige undskyld! For slaveriet, for krigene mod alle, selv da Dannebrog faldt ned fra himlen for 800 år siden. Og undskyld til ansatte i Danske Bank som ikke havde noget med hvidvaskning at gøre. Undskyld. Undskyld. Undskyld.

Det er som om, flere er mere optaget af eget særpræg, end egen intelligens.

Godt Nytår
Nalla Kramenrøjt

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.