Møns Bank har nået slutspurten i sin jubilæumsfond – ansøgningsfrist 6. februar

Af Møns Bank
12. januar 2022 17:50


Møns Bank har nået slutspurten i sin jubilæumsfond – ansøgningsfrist 6. februar
Gennem 44 år har Møns Bank hvert år uddelt penge til lokale initiativer via sin Jubilæumsfond, der blev stiftet ved bankens 100 års jubilæum.
Hidtil har beløbene været i størrelsesordenen omkring 25.000 kr., men nu opløses fonden, og der uddeles ikke mindre end 200.000 kr.

Formand for fonden Peter Ole Sørensen uddyber:
- Renteniveauet har igennem flere år ligget sådan, at vi ikke får en tilvækst i fondens midler, der kan bruges til udlodning. Vi har derfor ansøgt Civilstyrelsen og fået godkendt en opløsning af Jubilæumsfonden. Fondens grundkapital på ca. 475.000 kr. bliver derfor uddelt over 3 år, og vi er nu nået til det sidste år, hvor resten af pengene skal udloddes.

Lokal støtte
Jubilæumsfonden støtter projekter indenfor sport og kultur, som ellers ikke har mulighed for at blive gennemført.
- Vi ønsker at hjælpe projekter på vej, som er til glæde for så mange som muligt i bankens nære områder, herunder især Vordingborg, Faxe, Stevns og Næstved kommuner, fortsætter Peter Ole Sørensen.

Fonden vil helst støtte aktiviteter, der er til glæde og gavn for en større gruppe mennesker, båret af frivillige kræfter. Særligt nye, kreative projekter inden for sport og kultur har interesse, såvel for amatører som for semiprofessionelle eller studerende.
- Sidste år gav vi støtte til et større antal modtagere, bl.a. spejdergrupper, handicapidræt, mølle- og skibslaug, frivillige foreninger og et par unge talenter. Vi er åbne for alle henvendelser og vil gerne overraskes af kreative ideer, siger Peter Ole Sørensen.

Ansøgninger skal sendes til Stephanie Clark på sc@moensbank.dk senest den 6. februar 2022 – og har bedst chance for at blive imødekommet, hvis de er gennemarbejdet og redegør for projektets idé, handlingsplan, omfang, budget og tidsplan.

Bestyrelsen består foruden af Peter Ole Sørensen også af Brit Hindborg Skovgaard og Pia Dahl.

Venlig hilsen

Carl Henrik Paulsen
PR-konsulent
Møns Bank

Kommenter på denne nyhed:
Vi ønsker en åben og livlig debat på Bogø Portalen. Alle opfordres til at deltage i debatten og lægge kommentarer på vores indlæg. Vi forventer en debat der foregår i en ordentlig og respektfuld tone. Redaktionen vil fjerne indlæg der ikke er i en ordentlig tone eller som ikke overholder gældende lovgivning.